till LA direkt efter jobbet.

hej. har flytt ångesten i san francisco och hoppat på ett plan till LA. planerar inga storslagna äventyr mer än kanske hänga på nån barterrass, käka asiatisk mat (för LA är tusen ggr bättre på det än sf), vara jacklös utan att frysa som hemma i sf-dimman, hångla, kolla the office, kanske knäppa några instagrams om jag har tur, vara i en sol, dricka drinkar och sånt. hoppas solen skiner där ni är och att ni sitter på uteserveringar. puss.

 

i’m in LA over the weekend hanging out in bars and in the sun or so. hope the sun is shining wherever you are. xx

2 thoughts on “till LA direkt efter jobbet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.