BLOGGEN 10 ÅR – del 1.

🎈🎊 🎉 IDAG ÄR EN SÅ STOR DAG 🎈🎊 🎉

MIN BLOGG FYLLER 10 ÅR!!! alltså. fattar niiiiiiii ett helt decennium på denna plats. såhär härligt såg mitt första inlägg här ut den andra juni för prick 10 år sen:

heh. har nog kommit en liten bit sedan suddiga bilder från min sony ericsson iallafall, och tur är väl det.

vill såklart tacka alla ni som hängt med och läst och kommenterat och inspirerat och peppat under alla dessa år. är ju pga er som jag är här <3 jag ska skriva lite mer om mina tankar och känslor och bakgrund kring blog life imorrn (så stay tuned för det kommer mer), men idag tänkte jag bara fira med en blogglista som typ en liten krönika över vickys.se:

diana's birthday.

hur länge har du bloggat?
jamen tio år! iallafall på den här bloggen. hade några skräpbloggar korta perioder innan dess med, men räknar inte riktigt dem.

på vilka sajter?
denna blogg började på blogg.se och vandrade så småningom till wordpress med egen domän. nu precis för bara någon vecka sedan blev jag ju även en del av just wanna have fun-gänget, så är ju med där på ett hörn med. men mest bara vickys punkt se kan man säga!

vad är det bästa med att blogga?
när man får vara *influencer* i ordets rätta bemärkelse. alltså när jag träffat eller hört från folk (er!) som till exempel flyttat till andra länder (!!!) bara för att de blivit inspirerade av min blogg. har hänt flera gången och det är en ofattbar känsla ju.

och det sämsta?
kanske den eviga oron att man är ointressant, tråkig, ett kommentarsfält som ska eka tomt osv. ÄH.

DSC07883

vem tar dina bilder och vad har du för kamera?
första bästa närmaste kompis tvingar jag att ta bilder :) till bloggen med min canon rebel t5i, till instagram blir det med min iphone 8 plus.

har du lärt känna någon genom bloggandet?
ja så sjukt mycket folk!!! alltså verkligen flera av mina liksom riktiga kompisar är genom bloggen. allra viktigast är ju personen som blivit min bästa vän, siri ni vet. hon läste min blogg och reached out. tänk vilken tur för mig va.

nämn en blogg som du tycker mycket om.
finns ju så många bloggare där ute och alla är verkligen bra på helt olika grejer. den bloggen som varit viktigast för mig tänkte jag skriva om imorrn, men annars är elsa en bloggare som verkligen är så otroligt proffsig, kreativ, genomtänkt, duktig fotograf, rolig, personlig. tycker verkligen hon gör ett svinbra jobb med sin blogg trots att våra liv kan vara rätt olika.

hur många inlägg skriver du i veckan?
jag har done it all. gått från supersporadiskt i början till en gång om dagen till två gånger om dagen när jag bodde i nice (wow livet man levde då att kunna göra producera fotogeniskt sydfranskt content hela dagarna) tillbaka till en gång om dagen och så ner till tre inlägg i veckan nu. det känns bra! mer och mer fokus läggs ju på instagram med.

DSC01107

hur mycket tid lägger du på din blogg?
såklart inte lika mycket tid som när jag skrev två inlägg om dagen, men det tar ju ändå mycket tid att planera, fota, redigera, skriva, interagera osv. lägger ett par timmar om dagen, kanske 3-4 i snitt om man räknar in allt.

nämn ett gammalt blogginlägg som känns.
jag skriver ju ibland (eller skrev kanske man ska säga, händer inte lika ofta längre tyvärr) mer poesi- och prosaliknande texter här på bloggen. ett inlägg som kändes var det här när jag åkt tillbaka till san francisco efter en sommar i oslo och inte ville något hellre än att flyga tillbaka till norge och personen jag var kär i där.
det här om en tonårsvår tyckte jag om också, även om det inte var lika bundet i här-och-nu-ångest som det andra.

hur länge kommer du blogga?
till jag dör!!!!!! :)

café les deux moulins.

TACK för att ni är här och har hängt med på alla mina äventyr. det är så fint och viktigt för mig att ni finns! tio år till klarar vi väl? PUSS!!!

 

MY BLOG TURNS TEN WHOLE YEARS TODAY 🎈🎈🎈

18 thoughts on “BLOGGEN 10 ÅR – del 1.

 1. Wilda says:

  Din blogg är fantastisk och fick ju faktiskt mig att börja blogga i just bloggformatet. Så tack för det och grattis! Puss och kärlek och alla stjärnregn

 2. malin says:

  grattis till dig och vickys.se! och framförallt: bra jobbat! jag är väldigt glad att jag hittade din blogg en gång i tiden, jag tror det var när du bodde i nice, för den får mig att hålla bo-utomlands-drömmen vid liv. <3 kram!

 3. Synne says:

  Oi, dette gikk jeg visst litt glipp av, men GRATULERER på etterskudd! Fy søren, ti år er lenge, og du imponerer og inspirerer meg hele tida! Jeg er dessuten glad for at vi ble kjent gjennom internettet. Hurra for deg og bloggen, Vicky! <3

  • Vicky says:

   TACK finaste synne och grattis själv på stora dagen!! och ja, sååå fint att vi fått hänga via internet. bäst ju! kram fina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.