nu.

sf.

hej.

jag känner att jag varit så himla stressad den här veckan. inte tidsmässigt så, men frustrerad, otillräcklig, arg. det har känts som att allt går fel och att alla är elaka, jobbiga eller taskiga. och dessutom har det varit kallt, regnat, och vi har inte haft varmvatten i vår lägenhet på över en vecka. väldigt murphy’s law här just nu.

det är väl bara så det känns antar jag, egentligen rullar väl världen på som vanligt. jag måste bara andas en stund och landa i mig själv, för just nu är det ett högljutt surr som sticks inuti, i bröstkorgen och tinningarna.

men snart är det fredag, och då ska jag och siri ner till ett trettioåttagradigt palm springs (det är nio och regn i san francisco just nu) och gå på festival och dansa i ökendamm och värma upp ända inifrån och glömma jobb och mail och ångestar som trycker sig på.

ser fram emot det.
ha en fin tisdag. <3

 

this past week has been tough. stressful, frustrating, cold, rainy. it’s been feeling like things have been going wrong (it’s probably just in my head, but still). hopefully that feeling will pass soon. maybe and probably on friday, when me and siri are going down to coachella for the weekend. the forecast is one hundred and one unbelievable degrees, music, and dancing in the desert dust. i’m looking forward to it.
have a lovely tuesday.

8 thoughts on “nu.

 1. Anna María says:

  Känner så med dig! Hade i och för sig bara en rövig dag i söndags, men sånt är ändå nog störigt. Håll siktet på helgen och jag är så avundsjuk på dig som ska dit! KRAM

  • Vicky says:

   fy fasen för såna dagar alltså. skönt att det verkar vara bättre med dig. jag tror idag blir bättre för mig med, och helgen definitivt. du får hänga med via insta vettja! kram!!

 2. Nastasja Thor says:

  <333333 det är värst när det känns så och alltid att alla dålig saker förhöjs när några saker börjar men hoppas att öknen gett dig en vändpunkt. PUSS OCH KRAM <3

 3. malin says:

  hoppas det känns bättre nu, Vicky! och att du har det awesome i öknen. det du beskriver låter som det jag känner när jag har pms. och även om det inte känns så just då så går det ju över. till slut. hoppas det redan är bättre! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.