kultur jag konsumerat på sistone.

senaste filmen jag blev pepp på: eh BLACK PANTHER ofc. måste göra slag i saken asap.

senaste boken jag läste: har ångest pga har tydligen blivit illiterate och helt slutat läsa. minns inte ens vilken som var min senaste? är halvvägs igenom murakamis blind willow, sleeping woman men var månader sedan jag öppnade den senast. fyyyyfan. nu har jag dock skaffat gratismånad med nextory så kanske får läst nånting iallafall.

senaste serien jag sträcksåg: lost för tredje gången! fast hann inte igenom allt innan dom tog ned den från netflix lol. jag var väl den enda i världen som gillade den hehe.

senaste låten jag lyssnade på repeat: migos – COMMANDO. har spammat mig själv med den.

senaste föreställningen jag var på: var på en standup-show nån vecka sedan med enbart kvinnliga komiker, flera poc och majoriteten queer och headliners trans. DET VAR SÅ JÄVLA ROLIGT höll på att ramla av stolen

senaste restaurangen jag besökte: mister jiu’s som är ett svinhärligt ställe i chinatown. modernt, mysigt, och gott.

tre ställen jag vill rekommendera: le marais i castro som jag skrev om några dagar sedan för brunch, alba ray’s som är en new orleans-inspirerad halvgömd pärla som jag var på med siri nyligen för middag, och så kan vi dra till med evil eye för drinkar och bar bites. slut på tips!

hehe.

 

a list about culture i’ve consumed lately. i’ve for example played migos’ commando on repeat, visited the chinese restaurant mister jiu’s in chinatown, and been to a great women-only stand up show. plus need to see black panther asap!!
(list from elsa.)

8 thoughts on “kultur jag konsumerat på sistone.

  1. chrissy says:

    så jävla gullig på sista bilden <3 hallå ha inte ångest för att du är i lässvacka! det GÖR INGET. den kommer och går, läslusten! asbra att du har nextory! mitt "råd" för att kicka igång lusten igen (om du vill och inte blir för stressy av det dvs!) är att lyssna på diktsamlingar!! och noveller!!! de tar typ 30 min- 1h och man bara: :))) jag har läst :))) tre BÖCKER nu :)) och blir ASTAGGAD på att läsa mer. eller aa kanske inte funkar så för alla men det peppade mig förra månaden när jag hade bookbeat iaf!! då lyssnade jag på bodil malmstens det här är hjärtat, den var fantastisk som ljudbok. även en dag ska jag bygga ett slott av pengar av evin ahmad, den var ganska kort har jag för mä! happy listening don't sweat the small stuff luv u!! <3

  2. Julia says:

    Jag kommer mej sällan för att läsa så jag har också skaffat nextory (typ igår) och är peppad på att lyssna. Blir intressant att se om man blir helt fast under denna gratismånad :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.