pearl harbor.

oahu / pearl harbor.

visste ni att pearl harbor låg i honolulu? nä inte jag heller. har iofs inte sett filmen heller men fick iallafall se det irl, och det är väl kanske ännu bättre.

oahu / pearl harbor.

min pappa är iallafall japan och eftersom japan var så involverade i hela pearl harbor-attacken var han mkt pepp på att åka hit. jag hakade väl på!

oahu / pearl harbor.

vi fick gå ombord ett av skeppen, uss missouri, och kika in hur man hade det där under andra världskriget. stackarna.

oahu / honolulu.

tog en del bilder där inne men det mesta var trånga deppiga utrymmen, så här får ni en tjusig regnbåge jag såg på vägen tillbaka istället.

oahu / honolulu.

efter pearl harbor käkade vi sushi och knatade runt honolulus chinatown.

oahu / honolulu.

dom sålde billig frukt & grönt som de flesta chinatownsen gör.

oahu / honolulu.

men jag höll mig till min boba istället, pga näring. skoja. man är väl på semester.

oahu / honolulu.

tycker det är något speciellt med packade butiker såhär. vill gå in och kolla på varor och gå vilse och aldrig komma ut igen typ.

oahu / honolulu.

sen såg vi massa hela döda griskroppar, det var inte trevligt. då gick vi RASKT vidare!!! bläää

oahu / honolulu.

ahhh, bättre.

oahu / honolulu.

fint ändå med en sån här ridå i stan när man väntar på bussen. vi hoppade på en tillbaka till hotellet och tidigt tidigt nästa morgon sa vi hejdå till oahu och flög tillbaka till big island. fortsättning därifrån följer! puss.

 

checked out pearl harbor and the honolulu chinatown while in oahu. interesting and enriching. thank you oahu — the morning after this, me and my dad flew back to the big island for more adventures (that i will post about ofc!!) :*

4 thoughts on “pearl harbor.

 1. Nastasja Thor says:

  Åh wow! Jag har hört om att man kan besöka Pearl Harbour och det, är ganska fascinerad själv så hade gärna tagit mig en titt. Filmen är för övrigt bra, sorgligt men bra!

 2. Malin says:

  Jag minns när filmen om Pearl Harbour kom, att jag tänkte att den blir för de här några år yngre tonåringarna, vad Titanic var för mig. Kan tänka att det var intressant att se det på riktigt! Och jo, jag gillade filmen då, och blir lite sugen på att se om den för att se om den håller idag :) En ändras ju en del på några år!

  • Vicky says:

   ahhh, intressant! jag var en av dem som var besatt av titanic, haha. måste nog ta tag i att se pearl harbor, speciellt nu när jag vart där! och säkert spännande för dig att se om också ja :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.