tisdagsfrågor och vickykuriosa.

tisdagshej på er! hoppas ni mår bra. jag är så himla trött pga sovit dåligt på sistone? tråkigt. aja, en kul grej iallafall är att jag fyllt i en gammal lista som jag fyllde i typ tre och ett halvt år sedan. mycket nya svar den här gången. ha en fin tisdag vettja!

birthday saturday at boxing room.

hur gammal är du? tjugosex och fem månader ungefär.
hur gammal känner du dig? sist jag svarade på den här frågan sa jag att jag kände mig exakt som min ålder (23) och känner mig typ fortfarande som 23?? ehe.
vad har du gjort i dag? skriver det här måndag eftermiddag. har jobbat alltså! jobbar ju som copywriter på apple om ni glömt.
vilken film såg du senast? mother! vettefaaaaan vad jag tycker om den alltså. gillar darren aronofskys tidigare filmer bättre.
vem ringde du senast? rich som jag hängde och äventyrade med i helgen. ↓

är du rädd för blod? nä inte så jätte?
beskriv platsen du befinner dig på just nu? sitter i ett litet vitt rum (ett telefonbås egentligen) på jobbet. avinstallerar massa långsamma saker i bakgrunden så det är mest därför jag har tid över att skriva det här.
vilken färg är dominerande i din garderob? jag är faktiskt rätt duktig på färgglatt! men svart nog mest ändå gissar jag iofs.
när vaknade du i dag? låg vaken någon timme eller två runt klockan 4, sen vaknade jag igen vid 8.
vilken är din favorithögtid? senvår och försommar i stockholm, högsommar i new york och höst i san francisco. sorry men jag hatar snö.

high line park.

var i världen skulle du vilja befinna dig just nu? new york.
nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? alltså aldrig och aldrig, så känner jag väl inte direkt men kingston på jamaica var inte så kul?
hur vill du tillbringa din pension? på olika stränder på vinterhalvåret och i nåt mysigt hus i sverige på sommaren? vad vet jag.
vad lyssnar du på just nu? rättegångspodden!
vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? olivolja, färska tomater, pasta, ost, och — kanske lite otippat — min proteinshake jag dricker till frukost.

hangout with wilda.

vem är din favoritkändis? matt mcgorry. vill gifta mig med honom. vi båda är (tror jag?) singlar och bor i kalifornien. borde väl gå att få till?? plz.
vad är du på för humör just nu? bättre! var förkyld och miserabel hela förra veckan men mår bättre nu.
vilka världsdelar har du varit i? europa, asien och nord- och centralamerika.
vilka yrken har du provat på? café- och restaurangjobb när jag var yngre, studentrekrytering, bloggare/instagrammare/skribent, butikssäljare, och så copywriter som är min riktiga *karriär* nu på senare år dårå.

ghirardelli chocolate festival.

hur går du helst klädd? som en cheerleader vet ni väl! vita sneakers, kort kjol och tajt topp.
vilket är ditt favoritgodis? älskade hi-chew i några år som jag var säker på inte innehöll gelatin men så gjorde det det och jag ba NOOOO. annars det mesta med choklad.
vad sa du senast? hälsade på en kollega i jobbköket bara!
vilket var ditt bästa ämne i skolan? engelska, var så bra på det hehe.
vad har du på dig just nu? puderrosa silkesskjorta, mörkblåa levi’s och dr martens med klack.

one photo every hour.

det var dagens skörd! hörs snart igen, puss.

 

some fun q’s about me this tuesday. translation link in the menu to the right (or all the way at the bottom if you’re on mobile). xx.

8 thoughts on “tisdagsfrågor och vickykuriosa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.