nyss, nu och snart.

saturday in brooklyn.

nyss.

har precis gått igenom en-två veckor av ångest och ifrågasättande av en massa saker. ibland bara små jobbsaker och ibland typ hela mitt LIV och existens typ. jag hoppas och tror att det bara är en liten liten dipp och att det snart ljusnar igen. det gör det nog, det brukar det göra.

ni som följer mig på insta stories kanske även har sett att jag bränt mig???? det händer liksom aldrig så jag är både lite fascinerad och samtidigt är min hybris i spillror. (brukar annars gå runt och ba “SOLKRÄM? HA! inte för mig inte!!!” lol.)

blue bottle.

nu.

har huvudvärk av ångest ibland om dagarna, men spritter av liv och glädje på fredagskvällar. ibland känns det som att mitt hjärta är en kompassnål och bara får fnatt åt ett eller annat håll av minsta grej. livet som överemotionell varelse alltså.

lyssnar mycket på poddar också. kanske kan ta ett eget inlägg om det? plus läser (jättejättesnart klar!!) den här jäkla 800-sidorsboken jag tragglat med i sju månader nu (pinsamt). men lovar läsa ut den till nästa inlägg så ska jag recensera den!

DSC03520

snart.

ska se girl’s trip ikväll, är så pepp! hört mkt bra om den. och så gå på festival nästa helg. och så långweekend till ett varmt najs ställe om prick en månad med siri! ska bli så himla härligt.
ska bara komma igenom den här jobbiga veckan först.

sf pride.

hoppas ni hare fint där ute i augustivärmen (eller vad det nu är för väder). tycker om er så mycket!

 

recently: i’ve had like 2-ish hard weeks with questioning lots of things. plus got a burn on my back. lol.
now: 
headaches and happiness. everything at ones. also listening to lots of podcasts (i can do a post about that) and just finishing a book i’ve read for the past 6 months. lol again.

soon: movie time tonight (girl’s trip). festival time next weekend (outside lands). and long weekend in a month (more info tbd!)

hope you’re doing well <3

12 thoughts on “nyss, nu och snart.

 1. Wilda says:

  tungt med såna perioder men tror som alltid att en växer i det och att den där kompassnålen kommer hitta en ny kurs och leda dig dit du ska. ditt hjärta gör ju det om och om igen. så också nästa gång. <3 finns om du vill tänka högt eller så med någon. långt borta geografiskt men aldrig mer än ett hej ifrån ett samtal <3

  • Vicky says:

   tack för att du påminner om att man alltid kommer igenom allt. och tack för att du alltid finns där, ett hjärtslag bort. vi borde prata snart indeed. love u.

 2. Malin says:

  Jag förstår vad du menar med irrande kompassnålar och odefinierbar ångest. Jag håller tummarna att det snart har släppt och att du blir lite lugnare, om det är det du vill <3 Jag ser fram emot poddtipsen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.