new orleans nästa!

jo, det e sant! på torsdag kväll tar jag siri under armen och hoppar på ett plan till louisiana! till new orleans, närmare bestämt.
har aldrig varit i amerikanska södern och är så heeeemlans pepp. förväntar mig (och med rätta väl?) att det blir som att kliva in i en ny värld.

det verkar som att det blir supervarmt och fuktigt, kanske nån skur men fint oavsett tänker jag? ska ha på mig så lite jag kan, typ magtröjor och nya bikinin.

vi har bland annat planerat swamp tour där vi ska hälsa på alligatorer och så äta po’boys mest. och vi ska bo på det här fina hotellet by the way ↑ och bada i poolen. även vuxenfesta, för dom säger HOTEL FOR ADULTS ONLY hehe.

jag har sammanställt en anteckning på datorn med några matställen och barer och sånt, men vill ju såklart veta — har ni några bra new orleans-tips att dela med er av?

puss!!

 

me and siri are going to new orleans on thursday night! SO EXCITED. do you guys have any nola tips??

8 thoughts on “new orleans nästa!

 1. Nastasja says:

  FIFAN VAD ROLIGT! Det är ett av min favoritavsnitt av Jamie Olivers USA-matlagningsserie, när han är där. Just för musiken och maten och allt. En ska ju prova ‘mole’ (alltså inte djuret) och ‘grits’. Så kul det ska bli att få se allt ni hittade på sen :D

  • Vicky says:

   ooooh, kanske ska hinna kolla den inna jag drar då. och har ätit mexikansk mole, vet inte om det är samma. tack för tips och lovar att fota massor!

 2. Linnéa says:

  Alltså är så sjukt avundsjuk, New Orleans är ett av mina absoluta favoritställen. Ät Po’boys på Killer Po’boys, karibiska tacos + drinkar på Rum House (tajma taco Tuesday kanske?) och creole på Jaques-Imo’s, drick drinkar i go-cups och hyr cykel och cykla runt Treme och Bajou St John om det inte är för varmt. Ha det så himla himla bra!

 3. Synne says:

  OOOOOH, New Orleans! Dette innlegget hadde jeg ikke fått med meg, så det var bra at du nevnte det.
  Så superkult, stedet virker jo helt magisk, og jeg gleder meg allerede til å se bildene dine derfra! Jeg har aldri vært der, men det virker som at man må spise gumbo og beignets der? Dessuten har jeg spilt et skummelt dataspill med masse voodoo som foregår i New Orleans, så jeg ville prøvd å besøke den kjente kirkegården og se graven til Marie Laveau også. (Nerd, I know, men det ligger jo så mye spennende og obskur historie i den byen!)
  GOD TUR! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.