dockhus, färgkoordinering och stans bästa ramen.

sunday with siri.

häng med på min söndag vettja! planen var att gå på poolfest, men det var så kallt och dimmigt på morgonen så det blev ett nej på det.

sunday with siri.

såklart sprack det upp och blev supervarmt ändå, men det kan man ju inte klaga på. jag och siri bestämde att vi skulle mötas upp i mission och ta en spontandag och bara gör vad som helst som vi kände för. ändå bra?

sunday with siri.

jag var ute i god tid och hade tid att promma. mission där jag bor är så fint, fast det är så lätt att bli hemmablind och glömma.

sunday with siri.

dockhusen är färgglada och palmer och kaktusar kantar gatorna. ibland behövs bara en kamera för att påminna sig själv om det!!

sunday with siri.

somrarna i san francisco är så luriga, det är liksom kallare än på hösten vilket kanske är lite märkligt. superdimmigt och kallt på morgnarna och kvällarna, och ett evigt dimtäcke över twin peaks och sutro tower ungefär hela juli varje år.

sunday with siri.

men ganska varmt och soligt om dagarna som tur är.

sunday with siri.

här skulle vi mötas! på fina gatan valencia. för att dricka bloody mary! sånt gör man ju på söndagsförmiddagarna.

sunday with siri.

hej bästis!

sunday with siri.

vi satt i de stora ljusa fönstrena på mexikanska stället west of pecos. om ni är här i stan nån gång borde ni gå hit på middag och beställa deras fish tacos samt michelada verde till. så gott så gott.

sunday with siri.

men vi hade precis frullat, så det blev bara en drink för oss. eller bara och bara…”monster mary” hette den visst och var mer som en SKÅL än en cocktail.

sunday with siri.

men det går väl an.

sunday with siri.

sen gick vi till en butik och köpte med oss alla snacks vi var sugna på just då (det enda rimliga en spontan vi-gör-va-fan-vi-vill-söndag). råkade visst bli färgkoordinerat. inte mig emot!! *instagrammar direkt*

sunday with siri.

och så satt vi och NJÖT av den magi som är en solig söndag i san francisco tills det var dags att äta riktig mat.

och då!!! gick vi till mensho. dvs platsen med LIVETS godaste ramen nånsin. dessutom VEGANSK. och jag gillar inte ens veganmat. alltså OBS GÅ HIT. slut på meddelande.

tack för söndag!

 

on sunday, me and siri just took a super chill day and just did whatever we felt like, all the comfort things. we started with a huge bloody mary at west of pecos, continued with color coordinated picknick in dolores park and ended with world’s (or at least california’s) best ramen — the vegan option at mensho. more sundays like this one plz!!

6 thoughts on “dockhus, färgkoordinering och stans bästa ramen.

  1. Wilda says:

    Åh vilken bästisdag! <333 Och alltså bilden på Siri är ju helt amazing! Så fin dag. Älskar det där när en bara köper med sig allt en är sugen på och har picknick/myskväll med det. Puss!

  2. lovisa says:

    så mycket bra här! älskar den första lodräta bilden. FÄRGBOMB!! även: monsterdrinken, ärligheten kring vegansk (även om jag iofs inte håller med, men ändå!) samt bästishäng <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.