a little check-in from me.

hey, friends.

here’s a little mini update from me. i know many of you are back at work after the holidays, but i’m still just chilling out in bed this week. since new year’s, i’ve mostly spent my time working out plus eating in bed. a good balance, right?

i’m reading hanya yanagihara’s a little life and i’ve started watching breaking bad (last one to the party, i know), and today i’m planning on turning in my disposable camera to develop it.

by the way, since i posted my 9 most liked instagram pictures, i posted one on new year’s eve that was a hit and that would be at like #5, if i would’ve checked now:

selfie.

saying goodbye to 2016 with resting bitch face, wings on fleek and hair flip over the shoulder. bye u piece of shit year see u never 👋🏼💅🏼 “
i’m glad you liked it despite (or because of?) my sassy caption.

other than that, i don’t have much that i can tell you about just yet. as you might know, i ended my internship at an ad agency here in nyc around 2 weeks ago, and now i’m figuring everything out for my next step. it’s starting to crystallize, but i can’t tell you quite yet. it’ll happen soon though, and i’ll promise to keep you in the loop.

hope you’re having a lovely week. xx

 

mao

helloj, här kommer en miniuppdatering från mig! sedan nyår har jag mest spenderat dagarna med att träna samt ligga och äta i sängen. har börjat läsa a little life samt börjat sträckkolla breaking bad. så sen på den bollen liks.

här är förresten en bild som jag postade sista dagen på året men som visst hamnade bland mina 9 mest likeade (som jag ju bloggade om några dagar innan nyår). tack tack!

och så framtiden då. böev ju klar med min praktik här i new york för en sisådär två veckor sedan, och håller nu på att ordna mitt nästa drag. kan inte berätta nåt än, men det håller på att utkristalliseras för mig — och när det väl gjort det lovar jag att berätta för er med. puss!

9 thoughts on “a little check-in from me.

 1. Malin Bergman says:

  åh, det låter som perfekta dagar! jag har åkt på en seg förkylning som gör mig lite bitter, för jag hade planerat liknande dagar som du, men jag hoppas att den snart är borta. jag tycker verkligen att din nyårsbild förtjänar att vara en av 2016 års nio bästa. du är smashing! min nyårsbild, som inte var en bild utan en liten käck film med ett tomtebloss, tog sig också i sista stund in på min best nine, men det är det bara jag (och du) som vet. kram!

  • Vicky says:

   du har ett helt år av ett friskt 2017 framför dig hoppas jag. och tack tack! alla är så pepp på nyår så det är nog mycket lajkande då.

 2. Anna J says:

  Jag har precis som du varit ledig och jag har gjort ungefär samma saker som du: legat i sängen och käkat godis och läst, sett på TV (dokumentärer mestadels), promenerat samt träffat kompisar och druckit kaffe. Gillar att ha såna relativt planlösa dagar där jag får göra sånt som faller en in för stunden och som jag mår bra av. Snart, redan på måndag, blir det mer planlagt igen med jobb och studier och då gäller det att vara på tårna. Lycka till med det nya för dig. Kan tro att det känns spännande, roligt och nervöst på samma gång för dig och särskilt nu när det inte är klart till 100% än. Är säker på att det kommer bli och gå bra för dig eftersom du är en sån toppenperson med stort mod och jävlar-anamma. Du inspirerar mig med allt du tar dig för med studier och jobb i andra länder och dina resor som du gör på egen hand. Kram och ha en fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.