holiday greetings.

hi my loves, and happy holidays.

i know a lot of you who read my blog are in sweden and celebrated yesterday, but here in the u.s, celebration happens today—so i thought i’d post today instead.

also, i didn’t do much yesterday. mostly sat home and relaxed, did some grocery shopping for the holidays, and started reading a little life after seeing sandra’s recommendation of it (i ordered it immediately after reading her post).

i actually feel really great about not doing anything yesterday. christmas is like my least favorite holiday—it’s so family-centric (i don’t really have much of a family as you might know), and it feels like a marathon in pretend-everything-is-amazing as well as consumerism hype. i feel pretty good about being spared from that, and instead looking forward to today, when i can celebrate a low-key christmas with food and my favorite friend.

i hope all of you are spending the holidays in a way that feels great for you—whether it’s alone in bed binge watching netflix, with a tinder date out for dinner, or together with all your 50 relatives and tons of food and gifts.

all my love, and merry not-so-white christmas from new york,
vicky. xx

15673383_10154721162891093_1617674710_n

 

mao

hej mina kärlekar, och god jul.
jag vet att många av er som läser är i sverige och firade igår, men här borta är det ju idag som gäller, så jag tänkte att jag postar idag istället.

dessutom gjorde jag inte så mycket igår, satt mest hemma och tog det lugnt, handlade mat inför idag och började läsa ett litet liv efter att ha sett sandra’s rekommendation av den (beställde den bums efter jag läst hennes inlägg).

det känns faktiskt himla bra att jag inte gjorde något igår. jul är typ högtiden jag tycker minst om — den är så familjecentrerad (har inte så mycket familj som ni kanske vet), och det känns som ett maraton i låtsas-att-allt-är-bra, samt konsumtionshetsen då. det känns bra att vara förskonad från det, och ser istället fram emot idag då jag ska fira en light-jul med mat och en favoritvän.

jag hoppas att ni alla får spendera julen på det sätt som känns bäst för er — oavsett om det är ensam i sängen sträckkollandes netflix, på middag ute med en tinderdejt, eller tillsammans med hela släkten på 50 pers, massor med mat och berg av julklappar.

all min kärlek, och god inte-så-vit jul från new york,
vicky. xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *