TORONTO.

Processed with VSCOcam with t1 preset

screen-shot-2016-01-12-at-11-19-22-am

426814f7cb3432ebcb20de3efeb689c8

5edad5ac7f541bd54a110c9034f7c77b

babes!! in exactly three weeks, it’s thanksgiving here in the states. which means a couple of days off. i want to refrain from using expressions such as “wanderlust”, but maybe rather the ants in my pants or the restless soul in me makes it impossible for me to stay put for a longer period of time without anything to do.

so the other day i did what i do every now and then—basically just looking at a map to see what seems to be fun, close enough to fly to over a weekend, and not too expensive.

last thanksgiving it was san diego, on spring break it was portland and seattle, then chicago over  labor dar. this time, it’s time for toronto. pretty convenient, since i’m over here on the east coast this time.

the visa thing is its whole own story (i could even write a BOOK about that shit), but basically what i’m thinking is that it’s never 100% sure for how long i can stay in this country and when i have to leave, so traveling within and around the u.s. is my priority while i’m residing here. i’ve been doing pretty good lately, i think!

if you have any tips for toronto, please bring them on!

(pic source is my pinterest)

mao

om prick tre veckor är det thanksgiving och då kan man ju inte sitta här i new york och häcka medans resten av stan äter kalkon. så jag köpte en biljett till toronto! dela med er av era bästa tips om ni har några vettja.
(bilderna kommer från min pinterest)

6 thoughts on “TORONTO.

 1. Nastasja says:

  Yay vad kul! Älskar att du reser när du kan. Det är verkligen bra att passa på och fint för oss som hela tiden har en så spännande och härlig blogg att läsa. Du e grym.

 2. lovisa says:

  åh men najs! jag var faktiskt i toronto över thanksgiving för ett gäng med år sedan :D men vet inte om jag har några direkta tips… var student så la alla pengar på resan dit och var rätt fattig väl där. men kort sagt: go parad. casa loma – överskattat (vi är ju fasen européer, varför se ett halvnytt slott i kanada när det finns typ 25 bättre bara i sverige?) marché (om det finns kvar) – sjukt najs matställe + butik. asstort.

  mer här, men gamla inlägg med små (…) bilder:
  http://polichinelle.se/2011/december/i-toronto.html
  http://polichinelle.se/2011/december/toronto-del-2.html

  pöss å ha sköj!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *