25 000+ words.

4dfff3aff61203ceabca0ca803ed225c

so—for the second year in a row, i’m participating in the global writing initiative nanowrimo (national novel writing month) where the goal is to write 50 000 words in a month. last year i managed to get through, and wrote just a little over the 50k goal.

currently, i’m trying to write the daily mean to be on par (~1667 words per day) and i’ve been succeeding so far, but it’s hard, and i feel like my texts aren’t as good as last year. or maybe i just need to get some distance from them first.

however, half the month just passed and i just finished ~25 000 words. yay! but just like last year, i’m going traveling over thanksgiving. i remember missing out on a few days of writing and was struggling so hard the last day to reach the goal :) maybe that’s gonna be the case this year too…we’ll see.

i promise to share a text with you soon. meanwhile, keep your fingers crossed—and are any of you participating in nanowrimo this year? if so—how is it going?
i’m sending a kick in the butt and a cheer to all of you writers out there. you can do it. and if not, you tried and you wrote more than you had written before you started out. and that matters too.

 

mao

för andra året i rad är jag med och skriver på nanowrimo, det globala skrivinitiativet där målet är att få ihop 50 000 ord på en månad. klarade det förra året och detta år har jag precis passerat 25 000, vilket ju är ungefär lagom eftersom vi är på mitten av månaden ungefär.

ska göra mitt bästa för att klara det. pga tvångstankar gissar jag att jag kommer klara det, men samtidigt vet jag att jag kommer resa mot slutet av månaden och kommer säkert sacka efter. nåväl, vi får se.

lovar att dela nån text eller så så småningom. är någon av er med? hur går det?

(källa)

3 thoughts on “25 000+ words.

  1. Ellen says:

    Så himla mäktigt att lyckas med detta! Jag är inte med, mest för att jag inte riktigt kan styra upp något sådant stort i min vardag just nu, men jag är så imponerad av er som deltar!

  2. Wilda says:

    Så häftigt! Jäklar vad det är kämpigt och i år tar jag ju det chill eftersom jag mest återanvänder ord, men det är tufft ändå. Känns fint att vi båda skrev om detta idag. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *