Q&A! ☁☀

skjortamindre

happy friday!

i haven’t answered too many questions here on the blog lately, so i thought this might be a good opportunity to do a little q&a, like in the good old days!

is there anything you want to ask me—new york, san francisco, advertising, traveling, creating, dating, food, favorite beer; or what do i know? (a comment or question about the blog or something completely different is ok too.)

let me know and i’ll answer when i get back from los angeles ☀
would love to hear from you. (i believe you’re there, but after almost 10 years i’m still nervous about no comments.) xx

mao

frågestund på bloggen! är det något ni funderat på, kring mig eller new york eller sf eller reklam eller copy eller resande eller favoritfärg vad vet jag? så kul med en klassisk frågestund tänker jag. hade varit så fint att höra av er. svarar när jag kommer tillbaka från los angeles!

4 thoughts on “Q&A! ☁☀

 1. Nastasja says:

  I’ll put these in English then:
  1. Do you have a dream project you’d like to work on?
  2. If you could design your house/flat any way you’d want, what are the most important things in/about it?

 2. sandra says:

  Följer du några amerikanska bloggar du kan tipsa om? :) Finns det något annat ställe i USA du hade velat testa att bo på i USA om du inte ska fokusera på jobb? Alltså glöm den aspekten helt nu när du svarar. Finns det något ställe (stad/delstat/område) du aldrig skulle vilja bo på? Varför? :)

 3. Ellen says:

  Gifen <3

  Jag undrar lite hur det känns i magen nu efter flytten och allt? Liksom, har du hunnit landa på denna korta tid, eller vill du fortfarande mer än allt tillbaka till sf? Och som en sista: Vad är ditt bästa tips när en är inne i en "dålig period" (dag/vecka/månad/år) av kreativitet och allt liksom står still i huvudet + inte blir som en tänkt sig när en väl gör något ändå? Hur tar du dig igenom dessa dagar, om du har sådana?

 4. Malin says:

  Jag har länge imponerats av din förmåga att, även under tider av mycket att göra, producera intressanta och roliga blogginlägg, därför undrar jag om du vill berätta mer om hur du tänker kring din blogg. Hur strukturerar du den? Planerar du inlägg i förväg? Var är du när du jobbar med den? Vad har du för knep för att hinna med att blogga när livet kommer i mellan, alltså, egentligen; vad har du för bloggrutiner? Om du har några? Och vilka inlägg tycker du bäst om att göra? Puh, många frågor, men jag har undrat och inte kommit mig för att fråga förut :) Och, det är så klart fritt val för dig gällande hur mycket du vill dela med dig av! <3 Keep it up!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.