about the move to new york, and other places i would(n’t) live in.

new york.

i’m wondering about how it feels now with the move to new york? have you managed to land yet after such short time, or do you more than anything want to go back to sf?

to be honest, it’s hard to tell. i started working the day after i moved here from cali, and have been working from at least 9 am to like 8.30 pm almost every day. conclusion—have probably not landed yet…

and i feel like it’s really hard to talk about this, but i miss san francisco so bad. both when i flew from san francisco here for the move a few weeks ago, and when i flew back from los angeles a couple of days ago, i cried so much on the plane. the ad agency i’m at i nyc is totally amazing and i have fun at work every day, but i’m also 100% convinced i will be back in sf at one point or another. just gonna do a little bit of new york first.

chicago.

are there any other place in the u.s. you would like to try out living in (if you wouldn’t focus on work)? and is there any place you’d never want to live in? why?

honestly—not really. i don’t know where that would be. several of the places i’ve visited (like portland, or hawaii) are awesome, but there’s nowhere other than san francisco (oh well, and new york) where i feel i’d want to live.

as for places where i wouldn’t want to live—they’re numerous. i’m pretty picky……i don’t like cold places, i don’t like small towns, but also not huge places that require a car (like 95% of american cities do). it needs to be a big and walkable city (just like sf and new york). even sunny miami or los angeles, i would never ever want to live in. it feels impossible to get around and isolated … i know i’d immediately feel lonely.

or actually! chicago! or at least after being there in the summer, i feel like i could. don’t hold me to it for the chicago winter though…

chicago.

mao

jag undrar lite hur det känns i magen nu efter flytten och allt? liksom, har du hunnit landa på denna korta tid, eller vill du fortfarande mer än allt tillbaka till sf?

det är svårt att säga…jag började jobba dagen efter att jag flyttade hit från cali, och har jobbat åtminstone 9-20.30 typ varje dag. slutsats—nä, har nog inte hunnit landa när jag tänker efter…

och—det känns svårt att prata om det här, men jag sinar san francisco så mycket. både när jag flög från san francisco för flytten några veckor sedan, och när jag kom tillbaka från los angeles nu i helgen, grät jag så mycket på flyget. reklambyrån jag är på här i new york är fantastisk och jag har kul på jobbet varje dag, men jag är också 100% övertygad om att jag kommer komma tillbaka till sf förr eller senare. ska bara göra new york lite först bara.

finns det något annat ställe i USA du hade velat testa att bo på i USA om du inte ska fokusera på jobb? Alltså glöm den aspekten helt nu när du svarar. Finns det något ställe (stad/delstat/område) du aldrig skulle vilja bo på? Varför? :)

ärligt talat—nä! jag vet inte var det hade vart. flera av de ställena jag har rest till (som portland eller hawaii) är fantastiskt, men det finns ingen annanstans än san francisco (och ja, new york då) som jag känner att jag kunde bott på.

när det kommer till ställen jag inte hade velat bo på, är det många. jag är rätt kräsen…….jag gillar inte kalla platser, små städer, men inte heller stora städer som kräver bil (som 95% av amerikanska städer). det måste vara en stor stad som är promenadvänlig (precis som sf och new york). till och med soliga miami eller los angeles känner jag att jag aldrig hade kunnat bo på. det känns omöjligt att ta sig runt och isolerat……. jag vet att jag hade känt mig ensam på en gång.

eller förresten! chicago! eller såkänner jag iallafall efter att ha varit där på sommaren. kan inte garantera att jag hade känt likadant efter en chicagovinter dock…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *