nine truths and a lie.

happy april 1st! this very day one year ago, i told you 15 facts about me of which one was a lie. since it’s april fool’s, i thought i’d do the same thing today! so here are ten facts about me of which one is a lie. feel free to guess — the right answer will come up here on sunday!

oslo.

1. i’m not afraid of bees.

2. i can read sheet music.

3. i’m super bad at celebrities, actors, movies and series.

4. the screeching of cotton is one of the worst things i can think of. THE CHILLS give me panic and i feel like throwing up.

5. i’ve never made a cake (you know, like a layered one à la birthday cake).

oslo.

6. i have a great memory of faces.

7. i always have around 3500 unread emails (mostly junk) .. and like 25 open tabs in my browser.

8. i can’t listen to music while reading, writing or studying.

9. throughout my life, i’ve had three cats. one at the time.

10. i’ve never been to africa.

that’s it! hit me with your guesses, and go prank away today!

new year's outfit.

mao

glad första april! [förra året] listade jag 15 grejer ni kanske inte visste om mig, varav en var lögn. och eftersom det är första april idag igen tänkte jag att vi kör på en repris! så här här ni nio sanningar och en lögn, tror ni ni kan lyckas klura ut vilken som ska bort? svar kommer på söndag. :*

1. jag är inte rädd för getingar.

2. jag kan läsa noter.

3. jag är kass när det kommer till kändisar, skådisar, serier och filmer.

4. gnisslet från bomull är en av mina största paniker.

5. jag har aldrig gjort en tårta.

6. jag har ett himla bra ansiktsminne.

7. jag har ungefär 3500 olästa skräpmejl i min inkorg och alltid typ 25 öppna flikar i webbläsaren.

8. jag kan inte lyssna på musik medan jag läser, skriver eller pluggar.

9. jag har haft tre katter i mitt liv, en i taget.

10. jag har aldrig varit i afrika.

japp! gissa på vettja, och pranka loss idag!

6 thoughts on “nine truths and a lie.

  1. sandra says:

    Ååh, jag älskar när du gör såhär men är så kass på att gissa :( Har ingen aning alls men tänker att det kanske skulle kunna vara tårtan. Ska definitivt kika in under dagen för att se vad andra gissar på :P

  2. Nastasja says:

    Tänkte på dig igår när jag jobbade och undrade om jag skulle vakna upp till det här inlägget. Så kul :D jag gissar på 7:an. Har för mig att du hatar när det är väldigt stökigt på dina ytor på t.ex. datorn och så…. Hm, should I know this?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.