samedi!

Image and video hosting by TinyPic

hoppas ni har den bästa av lördagar. jag jobbar hela dagen och har en ännu oplanerad kväll, men det är min sista lördag i oslo för den här gången, så jag ska försöka carpe den någorlunda.

fuskar med en gammal gif från san francisco, dit jag åker tillbaka om SEX ynka dagar. då ska jag försöka skaka tillbaka jetlaggen som tydligen kommer uppstå, flytta ihop med louise och sen börja andra året på min master. men först sista helgen i oslo och en blixtvisit hemma i stockholm. livspepp och helgpuss på er!

iotherw

 

it’s my last weekend here in oslo this time around! going back to stockholm in four days and back to san francisco in six. happy saturday!

One thought on “samedi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *