tio timmar på ett flyg – och ett dygn i en hemstad.

967918_10152899462356093_320682673_n

idag sker det! redan i förrgår var jag klar med den här terminen, min andra av sex på masterprogrammet i reklam här borta i fantastiska san francisco. att det gått så snabbt alltså. har lämnat in mina finals, städat och packat (inte när jag skriver det här, men förhoppningsvis när det publiceras ..) och senare ikväll lyfter mitt plan HEM. om allt klaffar som det ska landar jag i stockholm på lördag eftermiddag, och har ungefär ett dygn på mig att andas sverigeluft igen innan jag hoppar på nästa flyg till oslo på söndag. saker jag hade tänkt hinna med under de här timmarna:

– heja förundrat på flygplatspersonal och busschaufförer på svenska.

– lyssna noga på tunnelbaneljudet. blunda och njuta.

– fixa allt det där praktiska. nycklar hit, kontrakt dit och underskrifter till höger och vänster.

– krama om min fina pappa igen.

– få träffa chrissy äntligen!! vi försökte sammanstråla precis i slutet på sommaren innan jag stack iväg till usa men tabbade oss. nu är det på tiden! peppar. <3

– heja på min finfina kompis sebbe igen, öven en te eller kanske öl. de andra kompisarna har jag sparat till de där korta två dagarna i januari då jag är i stockholm igen, men ^ dessa två ^ bestämde jag att ja, dem måste jag minsann träffa nu.

– känna en skandinavienkyla, behöva dra kappan tätare runt mig men njuta, varje sekund.

iotherw

 

i’m leaving for europe today over the break! i’m off to norway on sunday evening but will have ONE day in my home town stockholm first. <33333 some things i’m planning on reach doing within those few hours in sweden: listen to strangers speak swedish, listen to the subway jingle, some practical stuff with contracts and keys here and there, hug my lovely dad again, finally meet chrissy and my close friend sebastian again and feel the scandinavian cold again (and love it).

3 thoughts on “tio timmar på ett flyg – och ett dygn i en hemstad.

  1. chrissy says:

    LÄNGTAR!!! det kommer bli så jäkla fint. och ÄRAN att få vara en av de få som du träffar under denna blixtvisit!? *hjärtögonemojin* cant friggin wait!!! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.