home.

i helgen landade jag ju hemma i stockholm igen och spenderade ungefär ett dygn där innan det var dags att flyga vidare till oslo. det här hann jag med:

one day in stockholm.

direkt när jag landat på lördag kväll mötte jag upp min finfina vän sebastian och kramades och drack hej så himla längesen vi sågs-öl. han finns typ inte på några sociala medier heller så det var extra fint att se honom igen.

SEN fick jag alltså äntligen träffa chrissy!!!! alltså denna faba person. <3333 vi drack sunköl på smutsiga södermalmsställen och det var fantastiskt. vi tänkte ses i augusti men missade varandra och höll nästan på att göra det nu med. men vi ansträngde oss och möttes upp klockan kvart över ett på natten typ. <3 så värt. PEPPAR tills nästa gång redan.

one day in stockholm.

dagen efter var det ju liksom redan dags att dra till oslo, men hann med en promenad med min pappa på morgonen. HERREGUD VAD KALLT DET VAR. ALLTSÅ. nej.

one day in stockholm.

vi rundade vinterviken. det är alltså där jag är uppvuxen, ett stenkast ifrån iallafall. SÅ himla fint där.

one day in stockholm.

här är förresten min snälla pappa! med skrytig bränna pga solsemester. så himla fint att få hänga lite med honom, vi ses ju typ en vecka per år, iallafall det här året. han är min bästa person, så snäll och hjälpsam och skulle aldrig köpa prylar till sig själv men köper korv och varm choklad till tiggarna utanför coop flera gånger i veckan. <3

one day in stockholm.

fältet vid vinterviken var helt frostigt.

one day in stockholm.

vi gick under bron vid blommensberg och planerade storslagna resor för framtiden. har verkligen fått min knäpp för resande från min pappa, han har bott på så himla många olika ställen i världen och kan typ tio språk.

one day in stockholm.

one day in stockholm.

och så strosade vi genom ett vintersoligt aspudden hem igen och brunchade. sen var det bara att åka tillbaka till arlanda igen där jag precis kommit ifrån dagen innan, hoppa på nästa plan och lyfta, till nästa land.

iotherw

 

on friday afternoon, i landed from san francisco in stockholm (HOME) and had one day before taking off to oslo. i managed to grab a beer with sebastian and chrissy, had coffee with carolina and took a walk in the neighborhood where i was raised in the morning sun with my dad, whom i have seen like ten days in total this year. it was so nice.

5 thoughts on “home.

  1. chrissy says:

    GU vad jag hade grämt mig om det inte hade blivit av den här gången heller, då hade det verkligen varit helt mitt fel. så TACK för att du pallade va uppe och ute så sent me mig. det var så himla fint <333

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *