tjugofemårsfest och reunionkalas.

SONY DSC

ni som hängt med här ett tag vet kanske att jag bodde och pluggade i västerås i tre år (varav ett i frankrike). har ju således ett helt gäng kompisar där, men är ju bara i sverige några få dagar nu och grämde mig liksom för att jag inte skulle hinna åka förbi vässan och planera fikadejter med varenda liten person. men! så föll det sig så praktiskt att den här tjusiga donnan, linda, fyllde 25 och prickade in kalas prick den här enda helgen jag spenderar i stan. perfekt!

SONY DSC

då var liksom alla redan samlade på ett ställe och jag fick träffa en stor del av gamla gänget. moa och elin till exempel, så fint återseende!!

SONY DSC

linda hade ordnat med massa grill och plockmat hemma på hennes föräldrars uteplats. carpe sista sommaren!!

SONY DSC

partytält och vimplar, sån himla sommarkombo. så HIMLA fint att vara på en riktig svensk sommarfest med nytt och gammalt folk. inte hängt på såna här tillställningar på en evighet ju.

SONY DSC

SONY DSC

jag parkerade mig bredvid moa och släppte inte henne på resten av kvällen typ.

SONY DSC

när det började mörkna tändes lyktorna och så var det dags för lekar i trädgården, alltså SÅ himla svensk sommar. ursäkta tjatet men alltså håller ni inte med?? det var inte läge att fota riktigt pga var helt inne att vinna med mitt lag i gelégrodespottning, pricksäkerhet och drinkblanderi men vi kom tvåa av fyra lag. kändes helt ok!

SONY DSC

och så mingelhängde vi, recap-pratade och nibblade av tårtorna och kakorna resten av kvällen tills det plötsligt blev dagen efter. en sån himla fin kväll. att se sina gamla vänner igen alltså! <3

iotherw

 

my friend linda turned 25 and had a party this only weekend i was in sweden (very convenient, in other words). i got to see lots of my old friends and we partied, played games and talked all night. it was great. <3

2 thoughts on “tjugofemårsfest och reunionkalas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.