sofos godaste londonbrunch.

SONY DSC

hade ett så himla fint återseende härom dagen! fick träffa wilda, som jag inte sett på alltför länge. solen sken och vi begav oss mot sofo.

SONY DSC

nytorget närmare bestämt! vi njöt av augustisolen och pratade ikapp. i bakgrunden fontänbrus och hipsterfamiljer som söndagsstrosade.

SONY DSC

fick det här tjusiga! wilda hade nämligen varit på stor himla äventyrsresa i australien och tänkt på mig när hon sett det här halsbandsuret. hurra!

SONY DSC

invigde det direkt. alltså jag suger verkligen åt mig varenda lilla sekund av stockholm de få dagarna jag är här. sol, söder och fin vän – ypperligt carpe-at av mig.

SONY DSC

och så brunch på det! söndagarnas bästa event. vi gick till greasy spoon, som är ett relativt nyöppnat ställe på sofo som är som att kliva in i en liten bit av london.

SONY DSC

eh finaste stolarna?!

SONY DSC

och så beställde vi in och delade på helt fabulous eggs florentine och skotska pannkakor med blåbär och mascarpone. dessutom började det england-regna precis när vi börjat käka. precis som att teleportera sig till london för en liten liten stund och dessutom pratar personalen bara brittiska med en. alltså SÅ gott. gå hit.

iotherw

 

the other day, i met my lovely friend wilda. we enjoyed the sun at nytorget before sharing a plate of eggs florentine and blueberry & mascarpone pancakes at greasy spoon, a quite new english brunch place at södermalm. sooo good.

2 thoughts on “sofos godaste londonbrunch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *