en blänkande oslofjord, solsken genom regndroppar och varma stockholmsnätter.

åh, augusti. vill inte släppa den här vackra månaden egentligen, men imorgon är det officiellt höst, jag är tillbaka i san francisco och framför mig ligger nya veckor, oupplevda dagar. jag har iallafall försökt att bevara den här månaden genom en liten film (precis som i juni och juli). den här månaden har jag pressat ut varenda liten droppe av oslo – har andats in havsluften, gått på långa ensampromenader och druckit öl med fina personer. sen nio alltför korta dagar i stockholm som började med color run och promenad ovanför stadsgårdskajen. sen var jag och wille på kåken för att peppa pontus nya klubbpremiär, linda fyllde 25 och jag bara andades in solnedgången över mitt saknade vinterviken. <3 alltså en så så så vacker månad.iotherw

 

my august caught on film. don’t want to let go of this lovely month, but tomorrow it’s officially fall, i’m back in san francisco and in front of me there are days yet to be experienced. i’ve however tried to save this month through a little film. i’ve made the most out of oslo – breathed the air at the sea shore, taken long walks and drunk beer with lovely people. after that, nine all too short days home in stockholm that started off with the color run and walks in the city. then, me and wille went out, linda turned 25 and i enjoyed the beautiful sunset at vinterviken where i basically grew up. <3  such a beautiful month.

5 thoughts on “en blänkande oslofjord, solsken genom regndroppar och varma stockholmsnätter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *