veckorna som rusar.

VART tog tiden vägen? fattar ej. idag har jag prick två veckor kvar i sverige tills jag flyttar iväg igen, först till oslo och sen till san francisco. jag och min rastlösa själ. om fjorton dagar händer alltså detta:

SONY DSC

promenera genom botanisk hage. denna gång kanske klädd i vitt.

SONY DSC

strosa förbi och säga hej igen till alla gamla gator och torg som jag redan känner.

SONY DSC

gå på nåt av alla retro- och femtiotalshak och glömma bort nutid.

SONY DSC

och, precis som förra året, fira ett norgenyår. en fin start på ett nytt år. i en stad som ligger mig så himla nära om hjärtat. snart ses vi, oslo!

 

iotherw

i’m off to oslo (for about a month) in exactly two weeks! i’m gonna do and experience all the things i love about that city. taking long walks, admiring the architecture and celebrating new year’s eve there, just like last year. <3

2 thoughts on “veckorna som rusar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *