om det stora äventyret som jag måste berätta om nu.

jag har ju hintat lite på sista tiden om något stort som händer i januari. och nu måste jag faktiskt berätta.

SONY DSC

jo, vet ni. i januari flyttar jag till san francisco.

har fått den fantastiska möjligheten att nu eftersom jag kom in på berghs läsa en master i reklam på academy of art university. en himla vändning i livet jag aldrig ens anat för några månader sedan. MEN. livet är ju för jävla märkligt ibland.

hur som helst så hoppar jag på ett plan över atlanten i mitten på januari. och eftersom jag åker från oslo där jag ska jobba i nån månad innan avfärd, betyder det att jag har ungefär 2½ veckor kvar här i sverige nu. alltså detta om något är enbart sjukt.

så jag hoppas innerligt att ni följer med mig härigenom över till usa. mig och mitt skälvande förväntansfulla hjärta.

 

iotherw

moving to san francisco in the middle of january to do a MFA in advertising. (!!!!!!!!!!!!)

10 thoughts on “om det stora äventyret som jag måste berätta om nu.

  1. clara says:

    åh jag har bott i san francisco ett tag det är världshistoriens bästa stad som jag vill flytta tillbaka till varje sekund! men i mars flyttar jag iallafall till nice (som att vi byter städer helt enkelt)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *