lucka 8: berätta om ett klädesplagg som du minns från din barndom.

emily frågar idag i sin kalender om ett barndomsklädesminne. och jo, det ska jag berätta för er:

kimono

den här kimonon minsann. för att vara halvjapansk hade jag rätt lite runtomkring mig i vardagen som var speciellt japanskt. inte uppvuxen på så mycket japansk mat eller kultur i hemmet, men den här kimonon fick alltså följa med från resan när jag och min pappa var där när jag var fyra. kände mig så himla fin i den! trist att man växte ur den alltså.

iotherw

about a garment i remember from my childhood: this kimono! i’m half japanese and this one is from a japan trip me and my dad did when i was about 4. isn’t it lovely?

3 thoughts on “lucka 8: berätta om ett klädesplagg som du minns från din barndom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *