lucka 7: berätta om en person som betytt mycket för dig.

asså ja, vad ska jag säga. jag vet att jag har nämnt sandra hundra gånger i den här bloggen redan, på inspiration och listor och annat. tänkte väl kanske att jag skulle ta någon annan först, men vad fasen. hon HAR betytt mycket för mig inspirationsmässigt, så då skriver jag om henne helt enkelt.

1

jag har läst sandras blogg i många år och hon har inspirerat mig på så himla många plan. både bloggmässigt, t.ex. hur jag fotar eller redigerar, men också på andra plan. jag har exempelvis skrivit hela livet, men det var sandra som fick mig att ens börja fundera på copywriting och reklamvärlden. och ni vet ju hur det slutade – jo, nu går jag ju på berghs och flyttar snart till usa för att plugga master i reklam och copy. hon är en perfekt kombo av party och vettighet och det är ju sån man vill vara. tack sandra!

(och tack emily för julkalenderluckorna vi får öppna varje dag!)

iotherw

sandra has inspired me so much over the years. both when it comes to blogging and in life. she is a perfect balance between party and brains.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *