lucka 6: berätta om en person som inspirerar dig.

SVÅRT. förra året drog jag ju till med ett helt gäng personer med folk jag beundrar, och jag vill ju inte ta samma. så det får bli såhär:

Lena-Dunham-by-Gregory-Harris-for-Interview-Magazine

lena dunham! inte som att jag maniskt följer henne eller att jag har stenkoll på henne, men det jag sett och hört om henne är ju bara helt helt lovely. hon har både skrivit, regisserat och spelat i girls som ni säkert känner till och den serien är ju så himla speciell. visst, precis som sex and the city handlar den om fyra brudar i new york, men den är ju ändå HELT annorlunda. inga hollywoodiga tandkrämsleenden, modellkillar och schamporeklamsvallande frisyrer, utan bara äkta jävla liv och verkliga dialoger. verkliga fettvalkar, verklig ångest och allt går ju rakt in, samtidigt som det är så jäkla NAJS att kolla på. lena verkar vara ett jävla geni och jag önskar typ hon vore min bff. japp!

det var alltså vad dagens lucka i emilys julkalender innehöll, och bildkällan finns här.

iotherw

about a person that inspires me: lena dunham! i love how she wrote, directed and acted in girls because it’s just so real. no size zero model actresses or perfect hunks speaking cheesy lines. and also, she really seems to be that person irl as well. i want to be her friend!

2 thoughts on “lucka 6: berätta om en person som inspirerar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *