lucka 5: berätta om ett klädesplagg som får dig att känna dig stark.

ojojoj. denna fråga i emilys julkalender är ju supersvår. fick tänka länge. men jag drar till med dessa:

SONY DSC

mina neonskrikiga nike free run 5.0. har spenderat många timmar i de här. i våras när jag tränade supermycket var de på nästan vareviga dag. jag har dragit på mig dem bakiströtta söndagar när jag inte ens orkat kolla på klackskor och de satt stadigt på när jag sprang vårruset under halvtimmen i maj. får en liten liten extra boost när jag snörar på mig de här powerdojjorna alltså.

 

iotherw

today in emily‘s calendar: what clothes give me strength – for me, it’s my nike free 5.0’s. they’ve helped me survive sweaty gym classes, run 5k in <30 m and get through heavy hangovers : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *