lucka 3: berätta om vad du önskar dig i julklapp.

som jag ju berättade i söndags så flyttar jag ju iväg till det stora landet på andra sidan atlanten snart, och försöker mig mest göra mig av med grejer istället för att samla på mig. men om man inte måste vara realistisk (och det måste man ju inte), så hade dom här fyra grejerna varit varmt välkomna i mitt liv:

önske

1) en fantasivacker säng. 2) vad som helst från cathrineholm. 3) väska. helst stor, svart och snygg. 4) en pastelligt gråblå vw-bubbla. (gärna med tillhörande körkort).

det här var alltså lucka tre i emilys fina julkalender! (och alla bilder kommer från min pinterest).

iotherw

 

emilys advent calendar day three: what’s on my x-mas wishlist. since i’m moving over to SF the honest answer is “nothing” really, but if i could dream a little i wouldn’t say no to these things.

4 thoughts on “lucka 3: berätta om vad du önskar dig i julklapp.

  1. pilioko says:

    hej vicky! jag har nyss hittat din blogg, och är redan kär i både din blogg och ditt liv! det var så mysigt att läsa om din tid i oslo (min hemstad) och hur mycket du gillade att va här! det är ju så många svenskar här nu och jag är alltid så otroligt nyfiken på hur ni EGENTLIGEN mår i oslo/norge och vad ni tycks. så roligt och kul att läsa vad du gjorde/var du bodde och gick ut/dina favoritställen osv. ser jättemycket fram emot att följa med när du återvänder om några veckor (hänger självklart också med till san fransisco)! puss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *