lucka 23: berätta om en gång när du kände dig ensam.

idag är det ensamhet som gäller i emilys kalender, den här näst sista dagen (!).

IMG_0014

det här är julafton för två år sedan. det är just jular och sånt då jag ofta känner mig ensam. min familj är jag och min pappa (som inte firar jul), så då blir det inte så mycket. just 2011 gick jag hägerstensvägen fram. den var tom och tyst. inget riktigt firande och ingen snö eller ens ljud på gatorna. egentligen är inte julfirande i sig så himla viktigt för mig, men det märks liksom lite extra att alla är hos någon och hittar på något just då. och så är man på utsidan och typ sneglar in. i år blir det iallafall andra bullar.

iotherw

one time when i felt lonely was christmas eve two years ago. my family consists of me and my non-christmas celebrating dad, so i didn’t really have any plans that year. i took a walk outside and the streets were bare and quiet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *