lucka 22: berätta om det du tycker är vackrast hos dig själv.

i dagens emily-lucka gömmer sig skönhet; jag tänker att det kanske borde vara ytligt på något sätt? men jag skippar det.

SONY DSC

dyker ner under ytan och hittar mig själv där inne. hon är någon som ser människor, som känner av alla atomerna i ett rum. hon tänker, förstår och analyserar. personen under min hud tar in verkligheten och gör den till sin, hon romantiserar, omformulerar och känner in den noga. hon iakttar människor, betraktar ridåerna i vardagen, och det känns som hon vet exakt vad livet vill säga exakt då. hon känner så mycket att hjärtat blöder, tänker hjärnan full och antecknar febrilt ner mentala komihåglappar över hela sin själ.

 

iotherw

what do i think is most beautiful about myself? i skipped what’s on the outside and dived in. click the translation link to the right to read. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *