lucka 21: berätta om vad ‘mode’ betyder för dig.

SONY DSC

mode. ett sånt abstrakt uttryck ändå, fastän det är så himla närvarande i vardagen. mode för mig är kläder och stil, abstrakta uppfattningar och konkreta outfits. mode är reklamaffischer och bortglömda plagg längst inne i garderoben, det är det understa lagret av tyll mot knäna och böjen på ögonfransarna. mode är allt man klär i och det man aldrig ens skulle överväga att ta på sig. det är förebilder, modeller och glansiga tidningsomslag, lika mycket som påsar med kasserade plagg på väg till myrorna, nerslitna skosulor och maskorna på strumpbyxorna. tröga klänningsdragkedjor, doften av läder och känslan av ditt dyraste finaste plagg under fingertopparna. mode är inifrån ut och utifrån in, skalet man omsorgsfullt drar på sig på morgonen och det osynliga som sitter i huden som aldrig går att ta av.

iotherw

in emily‘s calendar today: what fashion is for me. click “translate to english” in the right menu to read it. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.