lucka 20: berätta om din student.

s

emilys lucka 20: studenten. året var 2009, jag hade sjungit mig igenom tre år på scengymnasiet och nu var jag klar. tre ganska så turbulenta år med mycket krångel, kaos, fest och ångest. sån som gymnasietiden kanske är. i juni nollnio gick jag iallafall ut, under en ljusgrå duggande himmel och för att vara ärlig var det helt okej, varken mer eller mindre. hela gymnasietiden och de flesta runt omkring kändes mest som ett stort suddigt moln. även om de tre åren inte var så himla speciella, så träffade jag iallafall en liten handfull personer som jag har kvar nu, och det är väl det som betyder något.

iotherw

about my graduation. it was in june 2009, and i had sung away the past three years. i took farewell from my college under a grey rainy sky and started new adventures.

One thought on “lucka 20: berätta om din student.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *