lucka 15: berätta om din favoritmaträtt.

kollage

jag fuskar lite i emilys femtonde kalenderlucka, för frukost är ju en måltid och ingen maträtt. MEN så får man göra tycker jag. frukost är så himla viktigt för mig. inte bara energimässigt, utan det sätter liksom hela tonen för dagen. doften av kaffe, mackor med tunna gurkskivor, kokt ägg, yoghurt med choppad frukt eller gröt med några puffar kanel. i love it all. dessutom ser det så himla fint ut med frukost! man mår liksom bra.


iotherw

emily told us to write about our favourite dish, but i chose a meal insted – BREAKFAST. love this. <3

3 thoughts on “lucka 15: berätta om din favoritmaträtt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.