lucka 12: berätta om musik som inspirerar dig.

vi öppnar emilys julkalenderlucka nummer 12 som handlar om musik som inspirerar.

disco

SONY DSC

alltså man inspireras ju av ungefär .. all musik. musik som peppar en, som deppar en, som får en att tänka och som får en att skriva. men den musiken som kanske inspirerar mig lite extra ibland är den som balanserar mellan glatt och ledset – eller det är iallafall den som går in i hjärtat och får mig att känna, sjunga, drömma, gråta och hoppas.

den här listan är lite sån. gitarrer i dur och vackra stämmor men med en sån himla sorglig underton. vill bara låsa in mig i ett rum och dricka vin, kedjeröka och skriva tills hjärtat blöder när jag lyssnar på detta. <3

iotherw

the music that inspires me the most is mostly balancing on the borderline between happy and sad, with bright guitar strumming but with lyrics about heartbreak and loneliness. those songs (like these) makes me want to lock myself in a room and drink, smoke and write write write.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *