ett blomstrande tvåtusenfjorton.

alltså, är inte en av dom finaste känslorna att öppna en helt ny kalender och fylla i? det tycker jag iallafall. och eftersom det nu snart är nytt år så jag har införskaffat mig en ny!

SONY DSC

hade ju en underbar frankie-kalender hela detta år, men saknar att ha space att skriva typ veckolistor på (obs listor är typ det viktigaste som finns). så då gick jag tillbaka till kalendrarna från åhléns som jag haft i massa år innan. i år finns till exempel det här underbara omslaget. peppar för ett fint 2014!

iotherw

 

the other day i bought a new calender for 2014!

2 thoughts on “ett blomstrande tvåtusenfjorton.

  1. Malin says:

    Jag håller verkligen med, listor är bäst och har du vant dig vid att skriva dem i kalendern är det nästan omöjligt att sluta! Älskar’t! Moleskine har fina såna med hela-veckan+linjerat på samma uppslag :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.