novemberstressen.

SONY DSC

hej hörrni!

jag skriver ju här så mycket jag kan, men känner ändå att jag varit lite frånvarande. bor i princip på skolan, berghs är så himla intensivt (men kul!) just nu. har tusen himla projekt på g och det känns som man knappt hinner andas ibland. mina tankar är helt uppe i ett jätteäventyr som tar över mitt liv i januari – är så peppad och kommer berätta mer om det snart!

dom där få timmarna som livet är ett vanligt liv försöker jag hinna dricka te, lyssna på fin musik och knäppa bilder. svänger ihop nån soppa dom kvällar jag inte är och grupparbetar nånstans och käkar eviga cafémackor, och försöker pressssa in vänner och sociala påhitt dom få eftermiddagar som inte är packade.

hoppas er november är helt lagom späckad, och att ni inte glömmer ta djupa andetag av frisk höstluft ibland. puss.

iotherw

november is so very stressful right now. i basically spend all my time at school and put lots of energy on a big adventure that will start in january and that i will tell you more about further on. hope your november is just as busy as you can handle.

One thought on “novemberstressen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *