instagrammed.

best of @vickys_ses instagramfeed på sistone. vi tar väl en liten kik.

1

först ut är hötorgets stationstak, där jag ju spenderar vareviga dag numera (eller inte nere i tunnelbanan, men ni fattar). sen gjorde jag ett litet jobb med anna maría och isabelle! superkul. ett annat skolprojekt involverade rymden och jag grävde fram vetenskapstidningar från 80-talet. <3 och så hälsade jag på jis katt lilla grå en söndag.

Processed with VSCOcam with f2 preset

lite som jag sett ut på på sistone.

9

ett ensamt bortblåst höstlövsparaply och en sen söndag då vi satt och pluggade i skolan nästan till midnatt.

Processed with VSCOcam with c1 preset

har ätit såklart. både nyttigt och onyttigt, helt lagom.

Processed with VSCOcam with f2 preset

och så en liten glimt från helgens fotosession med carl-hampus bland novemberlöven.

iotherw

a selection from my instagram feed lately. lots of school work, some food, outfit details and autumn autumn autumn.

3 thoughts on “instagrammed.

  1. Anna says:

    Hej Vicky! Vilken snygg kille som är underst, vilket kap!
    Du borde verkligen köra eller så gör jag det. Jisses säger jag bara!
    Vad heter han? Jag ser fram emot ett förklarande blogginlägg vem han är, hur du känner honom och hur jag får kontakt med honom! har han någon blogg? om du inte orkar göra ett blogginlägg maila gärna mig på [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *