fragment från helgen.

SONY DSC

SONY DSC

i lördags hade jag en minireunion hemma hos mig med några från min klass när jag pluggade i frankrike. det var jag, elin, moa och vida som hade ett litet knytis med lussebullspremiär, grönsaksdipp och vinskålande. så himla trevligt! man ses inte så himla ofta nu längre – vår gamla klass är lite utspridd över världen. lite skillnad från i nice då vi sågs prick varje dag på stranden, i skolan eller på en dunkel irländsk bar på nån liten fransk bakgata. <3

SONY DSC

SONY DSC

på söndagen var det lite fotosession på agendan. det var jag och min fina vän carl-hampus (som alltså går i min nuvarande berghsklass) som skulle fota till ett skolprojekt. det blev både en vända ute i karlbergs slottspark bland murriga novemberträd och röda lövhögar och så en liten sväng hemma hos honom där det är vitt, ljust och där det står tjusiga blommor i fönstrena. fin helg.

 

iotherw

my weekend consisted of a saturday with mini-reunion with some of my classmates from when i lived in france and a sunday of photoshooting for a school project.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *