tre herrar och en soppa.

DSC00648

DSC00650

det var kvällning i hammarbyhöjdssolen och jag var hembjuden på middag till mina fina fina vän agge.

DSC00655

butternutsoppa med balkongodlad chili. inte så himla dumt!

DSC00659

DSC00660

även dom här två stiliga herrarna var där, viktor och omar (som båda mest ser ut som Två Stora Tänkare). det vart som en liten reunion, för vi alla har känt varandra i många år, men varit utspridda på olika håll i världen.

DSC00663

så vi åt och drack, satt i en hög på balkongen länge som om det fortfarande var sommar, och spelade gitarr och sjöng viva la vida tills grannarna blev upprörda. och allt det här fina på en helt vanlig måndag, tänk va.

One thought on “tre herrar och en soppa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *