maxpuls.

vår

torsdagspepp! det här inlägget är onekligen mycket gladare än det förra (tack förresten för era tips!). det går så himla mycket upp och ner nu sista tiden med så mycket att tänka på.

igår iallafall sprang jag och sex fina tjejer till vårruset! sån himla skön paus från plugget och perfekt med uppehåll efter dagar av kvav åskluft och störtregn. och vet ni? jag sprang halvmilen under halvtimmen! brukar inte springa på tid, men helt klart det snabbaste jag nånsin sprungit. trodde aldrig jag skulle klara en halvtimme, speciellt inte när jag minns tillbaka på för två år sedan när jag sprang vårruset sist och trodde jag skulle kräkas när jag kom i mål. i år var det bara endorfinrus!

stunder när man överträffar sig själv alltså. lovely.

One thought on “maxpuls.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.