en film en bok en app.

tipstajm!

DJango-Unchained-Promo-Poster

django unchained. vi vet ju alla sedan innan att allt som tarantino rör vid blir till guld, och så även den här filmen. den utspelar sig i amerikanska cowboysödern ett sent artonhundratal och berättar om svart slavhandel på det där råa tarantinska sättet som alltid träffar helt rätt. alltså ingen annan regissör kommer undan med filmklyschor och flerminutslånga blodbadsscener utom tarantino.

SONY DSC

– den stygga flickans rackartyg (mario vargas llosa). började läsa den här boken precis efter jag avslutat murakamis trilogi iq84. kontrasten mellan hans stilla, lugna luftiga språk och den här bokens gjorde mig helt förvirrad för en stund. llosa skriver som att varje mening är en egen värld. det här låter väl klyschigt, men det är så späckat med passion och språket brinner verkligen. man måste läsa sidorna noga och insupa varenda detalj. den är nästan övermäktig, men jag älskade den alltså. sånt himla virvlande brännande språk.

SONY DSC

bästa ordet. ett lite lättsammare tips! ordspel för iphone som jag blivit akut beroende av bara på någon dag. ladda genast ner och lägg till mig (vickysse). och ha en fin måndag!

One thought on “en film en bok en app.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.