elefanter och en efterlysning.

DSC08188

härom dagen var jag inne i vackra bokhandeln i aspudden och då låg den här framför näsan. murakamis novellsamling! kunde ju inte gå därifrån utan den. tog med den till mellqvists på bysistorget under körsbärsträden och kände noga på omslaget och drog med fingrarna över sidorna.

DSC08204

och apropå samling börjar min egna bli ganska gedigen. av dom böcker av murakami som getts ut på svenska på norstedts tror jag bara jag saknar underground, och jag har verkligen letat överallt efter den. den verkar slutat tryckas? är det någon där ute som har den (eller vet var jag kan hitta den)? är intresserad av att köpa den isåfall! puss.

4 thoughts on “elefanter och en efterlysning.

  1. jennifer says:

    Åh, bästa Murakami!! Du har väldigt fin läsning framför dig i Elefanten, så himla himla fina berättelser. Minns att jag hade gåshud hela boken igenom.

  2. Hanna says:

    OJ, det var ingen dålig samling. Vilken är favoriten?
    Själv har jag två stycken av honom, har inte kommit mig för att köpa fler, haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *