bli en muminperson.

DSC08213

jag har aldrig tänkt att jag varit eller någonsin skulle bli en muminmuggssamlare. porslinskopparna som är så himla poppis har jag alltid uppskattat, men aldrig eftertraktat. sen såg jag ju i finland sist att det fanns emaljmuggar, som jag var tvungen att köpa ett ex av. men en mugg är ju ingen mugg.

DSC08214

men på min senaste födelsedag öppnade jag ett paket från alex och angelica, och en blev två. en underbar, men lite osäker känsla. kommer jag nu ta steget över till den andra sidan och bli notorisk muminsamlare av emaljmuggarna?

.. troligtvis. hjälp!

12 thoughts on “bli en muminperson.

  1. Mia says:

    Ååh! Så utrolig fine.. De slår porselenskoppene når som helst. Finnes de å bestiller på nettet? Jeg ønsker meg definitivt en slik!

  2. chrissy says:

    haha, ah <3 exakt den kanslan har jag ocksa infor muminkoppar… eller har liksom aldrig kant ett behov av porslinskopparna heller. men… nu nar jag for forsta gangen ser dessa eminenta emaljkoppar, sa vacks plotsligt ett sug inom mig… vad har du gjort med mig!? haha. nu vill jag ju ocksa ha. jattefina ju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.