om vad som händer: nu, snart och sen.

jag känner att jag bloggar på om en massa grejer utan att egentligen berätta vad det är jag sysslar med just nu om dagarna. tänkte bena ut det, för er och kanske lite för mig själv också.

SONY DSC

– våren: plugg. mest och nästan egentligen bara detta. jag är alltså inne på allra sista terminen på mitt kandidatprogram i kommunikation och språk här borta i västerås. sitter och skriver c-uppsats hela dagarna, men förhoppningsvis går det snabbt och smärtfritt. den handlar om företags kommunikation gentemot bloggare, så det är ett intressant ämne som jag tycker är relevant, och så har jag fått hjälp av några bloggare som deltar i uppsatsen också!

– sommaren: ja, någon vecka efter examen sticker jag ju iväg på min enmånadsresa i södra nordamerika, karibien och västindien. sitter och planerar för fullt med visumansökningar, vaccinationer och hostelbokningar. meckigt men så spännande. efter det äventyret åker jag över till oslo och jobbar, precis som jag gjorde förra sommaren och i julas. det ska bli fint.

– hösten: i augusti flyttar jag tillbaka till min lilla lägenhet i bagarmossen som stått och väntat på mig dom här tre senaste åren då jag varit och flängt i västerås, nice och oslo. ska bli fint att komma tillbaka till stockholm. min sysselsättning är än så länge lite oklar, men helst vill jag plugga vidare. ska inte berätta alltför mycket eftersom jag själv knappt vet, men jag har iallafall kommit in på en copywriterutbildning på en reklamskola i stockholm (!), så om inte annat har jag iallafall det alternativet som ett säkert kort. så pepp och tacksam!

SONY DSC

6 thoughts on “om vad som händer: nu, snart och sen.

  1. jennifer says:

    Åh, är ju inte lite avundsjuk på din planerade resa! Vilket äventyr liksom! Och heja dig som kommit in på en utbildning! Så skönt ju att ha det fixat innan sommaren, så slipper du känna dig stressad inför hösten. Hurra!

  2. Sarah - Har ni te? says:

    Ja, hade nog faktiskt inte fattat vad du pysslade med om dagarna, men nu vet jag ju då! Spännande uppsatsämne. Sitter och skriver c-uppsats själv, men en grå torsdag som denna går det sådär…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *