lördagen med stilla mälarvatten och skålande, skrattande i aprilkvällen.

DSC07989

lördagkvällen var verkligen den finaste på länge.

DSC07990

jag och alex tog en hamnpromenad där vattnet var alldeles stilla och kvällssolen värmde.

DSC07992

DSC07995

jag blev hög på svamp.

DSC07997

DSC07999

och vi låtsades att vi var på franska rivieran igen.

DSC08001

när vi hade varit ute länge började vi gå tillbaka mot stan.

DSC08010

vi skulle hem till anna och äta middag!

DSC08008

hon bjöd på sin bästa risotto och vi skålade i fun light och låtsades att vi var utomlands. <3

6 thoughts on “lördagen med stilla mälarvatten och skålande, skrattande i aprilkvällen.

  1. Madeleine says:

    Haha, jag började skratta när du skrev att du var hög på svamp. Jag undrar en sak förresten, som jag förstår det så kommer du sluta din utbildning snart, och jag undrar hur du hanterar det? Har du erbjudande om jobb, bostad eller letar du fortfarnade? Jag är ganska nervös själv över det, då jag tar examen i juni och hänger sen ganska fritt.

    • Vicky says:

      madeleine: har skrivit om det ett par inlägg under! hade tänkt att plugga vidare, har sökt en del olika och kommit in på en redan. och jag har en lägenhet i stockholm som varit uthyrd under min studietid. jag känner att plugga vidare känns rätt, medan andra runtomkring mig verkar vara lite trötta på det. tycker man får känna efter och sen köra hårt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *