våffeldagen!

DSC07720

våffeldagen slår ju både kanelbullens dag och fettisdagen tycker jag och det måste man fira med att bjuda över sina vänner på våffelbrunch. vi blev bara tre till slut men det var lika fint för det. moa hade matchat mina bunkar perfekt.

visp

vi invigde min snygga visp som jag ju hittade på loppisen härom veckan. (alltså jag måste förresten trampat i photoshopklaveret, för mina gifar får superkass kvalitet, någon som har koll på inställningarna? hjälp.)

DSC07728

jag, moa och alex ensamma med ett gäng våfflor och glass, grädde och sylt. ingen klagade, så att säga.

DSC07729

så jäkla gott och med solen genom fönstret kändes det verkligen som VÅR. (fast kollar man på förra årets våffeldag när jag bodde i nice var vädret kanske aningen annorlunda. nåväl – lika trevligt ändå!)

5 thoughts on “våffeldagen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *