hundra.

IMG_3132

idag: exakt hundra dagar och hundra nätter kvar. våren som knappt hunnit landa kommer snart försvinna bort, flyga som en duva ur mina kupade händer. och sedan: breda ut mina egna vingar, öppna mitt hjärta och fylla mina lungor med den här resan.

hundra dagar och hundra nätter och grönsprungna björkar kommer vara grovstammade palmer, frodigt gräs som doftar av svensk smultronsommar kommer vara vitkornig strand och välkända södermalmstrottoarer kommer vara andra huvudstäder, fyllda av andra dofter. av avgaser, nybakt bröd och miljontals bultande mexikohjärtan.

längtar så otroligt mycket.

om ni har något tips på saker jag absolut inte får missa i främst mexico, jamaica, bahamas och miami får ni mer än gärna säga till. och även new york och på kuba såklart. puss.

6 thoughts on “hundra.

  1. Ina den Fina says:

    Jag önskar att jag också hade en resa att se fram emot…fusk! Hoppas i alla fall dessa dagar går snabbt, sommaren har ju en tedens att vara just det ;) kram från Ystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *