från en annan tid, andra bläddrande barnhänder.

måste visa er en sån himla fin grej. var på myrorna igår och kolla vad jag hittade!

DSC07291

mellan chicklitpockets och gamla kokböcker petade jag fram en tunn mörkblå bokrygg.

DSC07292

och där gömde sig detta!

DSC07293

en gammal sagovärld.

DSC07294

DSC07295

med vackra illustrationer på svagt gulnade sidor.

DSC07296

hela fem kronor kostade detta mästerverk. den är min!

DSC07298

tryckt 1954. tänk va.

DSC07300

och nu har den fått en värdig plats på min byrå tillsammans med murakami, pontus och beethoven.

8 thoughts on “från en annan tid, andra bläddrande barnhänder.

  1. Ina den Fina says:

    Men så fin! Jag fyndade också på Myrorna idag, en super fin prickig klänning som kommer från samma årtionde som boken :) Fast min hängde i Malmö och jag gissar på att din bok inte stod i hyllorna där? Kram från Ystad

  2. Madeleine says:

    Vilken härlig bok, älskar illustrationerna. Jag håller också utkik efter vackra gamla böcker till min son. Han är 8 månader, men älskar redan att bläddra i böcker, och den senaste jag hittade var Blommig Falukorv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *