earth hour.

DSC07699

efter galna kryssningen från söndag till tisdag kände jag och tjejerna att vi redan tagit ut vår helg den här veckan, så den egentliga helgen fick bli lugn. på lördagen skulle det ju vara earth hour, den perfekta ursäkten för hemmamys. kvällen började med att jag och alex svängde ihop supergod tomat- och paprikasoppa med vita bönor.

DSC07704

den avnjöts tillsammans med påskmust och mina scones.

DSC07706

snart kom även moa och sofie och vi började räkna ner.

DSC07710

och klockan halv nio var det dags. mysbabbel med levande ljus alltså, underskattad aktivitet.

DSC07711

eh

och om man klickade in här på bloggen under earth hour så såg det ut såhär. fint va?

4 thoughts on “earth hour.

  1. lisa says:

    myspys på högsta nivå! jag släckte bara ned litegrann på earth hour så jag gick inte hela vägen ut tyvärr. men nästa år kanske!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *